1. Početna
  2. O nama

O nama

Uvod

Novi Posao je savremeni online portal za zapošljavanje. Povezuje poslodavce i posloprimce kroz jedinstvenu berzu rada na tržištu Bosne i Hercegovine, kao i regiona. Usmjeravamo kandidate ka novim poslovnim izazovima, bilo da traže novi posao ili žele da promjene stari. Sa druge strane, poslodavcima nudimo podršku u pronalaženju željenog kadra i trudimo se da dobiju odgovarajući, za potrebe svog poslovanja.

Regrutacijske usluge

Usluge regrutacije i selekcije podrazumevaju traženje, procenu i odabir odgovarajućih kandidata na zahtev klijenta. Mi nalazimo profile koji su pravo rešenje za Vašu kompaniju. Pronalazimo kadrove svih nivoa i veština – od pozicija koje ne zahtevaju određene kvalifikacije do usko stručnih. Pronalazimo eksperte svih nivoa stručnosti – od juniora do top menadžerskih pozicija.

Naš tim konsultanata sa dugogodišnjim iskustvom podeljen je na 7 specijalizovanih biznis linija i segment masovne regrutacije. Kombinacijom različitih kanala regrutacije prilagođenih svakoj poziciji i specifičnoj industriji, uspešno realizujemo preko 3500 projekata selekcije na godišnjem nivou u oblasti: farmacije, informacionih tehnologija, ljudskih resursa, finansija, proizvodnje, injžinerstva, marketinga, prodaje, prava, menadžmenta.

Naši konsultanti procenu vrše najsavremenijim i kroz praksu dokazanim licenciranim alatima na polju ljudskih resursa. Mi Vam pružamo podršku, Vi odlučujete.

Direktno traženje

Pozicije srednjeg i višeg menadžmenta zahtevaju konsultantski pristup zasnovan na dugogodišnjem iskustvu i ekspertizi. Naši senior konsultanti mapiraju tržište, identifikuju i direktno kontaktiraju kandidate odgovarajućeh profila, garantujući diskreciju i Vama i kandidatima.

Trajno zapošljavanje

Specijalističke pozicije koje podrazumevaju određeno obrazovanje ili iskustvo. Kroz partnerski odnos sa Vama, upoznajemo se sa Vašim potrebama i kombinacijom različitih kanala regrutacije nalazimo pravo rešenje kako bi se određena pozicija u Vašoj kompaniji kvalitetno i trajno popunila. Naše usluge obuhvataju koordinaciju projekta selekcije, od analize Vaših potreba do dizajna i implementacije.

Masovno regrutovanje

Veliki broj pozicija u kratkim vremenskim rokovima. Proces traženja, pred-selekcije i selekcije najčešće u slučajevima kada kompanija ulazi na tržište, otvara novi sektor ili se susreće sa povećanim obimom posla. Obezbeđujemo Vam podršku za projekte velikog obima u raznim oblastima poslovanja kao što su industrijski, administrativni ili opšti poslovi.